det kommer mera..

Glad onsdag! Idag har vi det lite molnigt och då känner man mest för att vara innomhus. Ska rensa lite skåp och städa våra garderober tänkte vi. Men först ska vi ta en liten promenad bort till en biluthyrnings firma där vi ska kolla lite info inför nästa helg när Melanie är här. Min familj befinner sig nämligen i Barcelona då så vi ska hyra en bil och åka och träffa dem, eftersom Barcelona inte ligger mer än ett par timmar härifrån.

Tänkte ta med kameran när vi går ut och går så att det blir lite bilder idag också. Och sen tänkte jag passa på att ta lite kort när vi rensar garderoberna så ska ni bland annat få se hur min nya favvoklänning ser ut, vad John hade i MANGOpåsen i måndags och lite annt nytt. Så håll utkik!


Kommentarer
Postat av: Matilda

Det gör ni rätt i att åka till Barca :) Ni fixar det säkert själv, men vill ni ha tips så hojta till då jag bor här. er blogg är alltid så himla rolig att gå in på med massa fina bilder :)

2009-03-25 @ 14:27:10
URL: http://alqvist.blogg.se/
Postat av: Ninnie.

Nu har det kommit en ny "gratiskläder sida". Jag som inte var så förtjust i varken Gratiskläder eller Gratisbio tycker att den här sidan verkar rätt okej. Det är lättare att samla poäng och vissa får ihop ett presentkort redan första dagen.Det är ju värt att vara med i allafall. Freestreet heter sidan och den är inte alls lika komplicerad som de andra. Lycka till!



http://www.freestreet.se/?r=5054



Kram Ninnie!



2009-03-25 @ 14:57:17
URL: http://ninniesodergren.blogg.se/
Postat av: Tiny

SÅ J*VLA SNYGGA ALLTSÅ! du påminner förresten lite om en någon svensk kändis på den här bilden, kommer inte på vem :p

Vad "livnär" ni er på i frankrike förresten? är det semester eller jobbar ni? :)

2009-03-25 @ 15:18:11
URL: http://tinyz.blogg.se/
Postat av: FINA

snygg skinnpaj

2009-03-26 @ 16:43:54
URL: http://www.metrobloggen.se/fina

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0