lördag

Fasiken vilket väder vi har haft här idag, har känts som sommar. Vi började med en runda på den fina matmarknaden och sen gick vi upp genom den stora parken till triumfbågen och sen åt vi lite lunch i skuggan. Det blev paj, panini och sandwich och sen var det dags för John att åka iväg till Avignon och första slutspelsmatchen och jag och Melanie gick och handlade glass och milkshake och gick och satte oss i operaparken. Vid tretiden gick vi och kollade lite affärer och en timme senare gick vi och åt en tobleronecrépe och sen hoppade vi på bussen till Rent a Car och nu står bilen fick parkerad här redo för att pysa iväg kl 05.00 i natt. Just nu sitter jag och Melanie och dricker lite rosé och äter frukt, ska strax hoppa in i duschen och sen ska vi ut och äta och ha lite tjejkväll.















i skuggan!



klant-hanna





Glad lördag!

Kommentarer
Postat av: sara

shit vilka helt underbara bilder. sol och värme, jihaa :)

2009-04-04 @ 19:57:33
URL: http://saraborell.blogg.se/
Postat av: isabelle

Vad underbart härligt det ser ut! långt ifrån vad vi här hemma just nu, trots att det känns att våren är på väg. ha en fortsatt trevlig kväll!

2009-04-04 @ 21:17:03
URL: http://stallkrokensfinest.devote.se
Postat av: anna-karin

GOSH vilka underbara bilder!

2009-04-05 @ 10:27:56
URL: http://dayream.blogg.se/
Postat av: Frida

Åh vad härligt vårigt det ser ut! Visserligen har vi faktiskt haft nästan 10 grader varmt och sol några dagar nu, men det är långt kvar till man kan ha shorts!

2009-04-06 @ 09:39:36
URL: http://fridasofia.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0