den nya lyan

Nu ar allt upppackat och ligger fint och prydligt i hyllorna sa vi passade pa att fota medan allt var sa snyggt som det bara kan bli. Vi holl pa hela natten, igar eftermiddag akte vi annu en gang till IKEA for att inhandla en garderob. Det fanns bara en liten med hyllor och vi behovde nagot dar man kunde hanga upp kladerna, sa maklaren sa att vi kunde kopa en stang med tva ben men eftersom det inte finns nagon flackt hade kladerna inte varit frascha sa lange och det holl han med om sa visade vi honom en garderob som vi hittade pa IKEAs hemsida ocksa sa han att om vi kopte den skulle han betala den. Sa vi akte till Odyseeum med tramen och sen gick vi till IKEA.
   Vid elva tiden borjade vi packa upp, nar vi var klara med det stadade vi och vid fyra var vi helt klara, idag har vi mest beundrat vart jobb och njutit av att vara hemma i vart nya hem=)

bygger for fullt

koncentration pa hog niva

vi hann med en rejal fredagsmiddag mellan byggandet och uppackningen

VAR LAGENHET:

valkomna in!

"hallen"

garderoben i "hallen"

koket




vart lilla skafferi dar lite ballenrina och singoalla fran IKEA har fatt flytta in

lite mer plats i den har kylen an i den gamla


den nya garderoben, visst blev den fin?

sangen


badrummet

den efterlangtade badrumshyllan

duschen

fonstret

ser ni sverigeflaggan?

var nya spegel

nu ska jag ivag och kolla pa Johns match, dom moter Nice och jag har med mig kameran sa det kommer lite bilder har inom kort.

Kommentarer
Postat av: mamma Marianne

Bra jobbat ursnyggt. Men har ni lämnat till baka vagnen annars sover ni inte gott. Håller tummarna för att du gör en dunder match John. Sakfult hela vägen

2008-09-06 @ 19:30:31
Postat av: Linnea

Busungar, man får inte ta vagnar på det där viset;)blir så glad när jag läser att ni har det bra & ser att ni har det så fint i er nya lägenhet. Grymt snygga bilder, Hanna;) fortsätt så här:)

2008-09-06 @ 21:25:55
Postat av: Pappa Bengt

Sicken toppenlya ni har, underbart.John, tänk vilket styrkepass det hade varit om du hade burit garderoben hela vägen hem, då hade du inte behövt gå till gymmet på en hel vecka. Hoppas det går bra på matcherna i helgen både för dig och hela laget.Hanna du får heja duktigt så du lyfter hela laget. Ha de gott båda två och var rädda om er.

2008-09-06 @ 22:00:45
Postat av: sofie j

aaaaaaa jag blir så avundsjuk. de ser sååååå underbart ut ska ni veta. njut så mycket ni kan...slutar snart följa er för jag vill också=)=)=) ser helt undebart ut o vilken jättefin lägenhet, standarden e ju lite högre änb london...hahah. saknar er!!! ha de gott..puss kram sofie

2008-09-07 @ 00:46:20
Postat av: Markus

Fan va fin lägenhet. Verkligen. sjukt bra ju! Fortsätt lägg upp bilder, skoj att se! Och skriv med för den delen! Ta hand om er!!!

2008-09-07 @ 02:44:49
Postat av: Li

Hej Hanna och John!

Gud vilken snygg lägenhet ni lagt vantarna på! Hoppas och tror att ni kommer trivas superbra där. Måste kommentera bilden på John när han skruvar ihop garderoben - Han får ta över "Handyman"-titeln från Sebbe tror jag! :) Sköt om er!

2008-09-07 @ 14:05:14
URL: http://liveandlearn.webblogg.se/
Postat av: S&E

Det ser jättefint ut. Så fint att vi kanske kommer och våldgästar er ngn gång. Är riktigt avundsjuka. Vad skönt att ni äntligen kom bort från odysseum-residenset.



Kram

2008-09-07 @ 19:54:45
URL: http://saufiaeterique.blogg.se/
Postat av: Farmor Siv

Hej Hanna & John

Vi hoppas ni har det bra i den nya lägenheten. Jag har tittat på den hos din mamma & pappa. Jag har hört att det går bra i skolan för er bägge två. Jag sitter vid Fredriks dator som han tog med sig hit och skriver ner det.

Vi mår bra allihop.

Hälsningar från Farmor, Farfar & Fredrik.

Kram på er bägge två och ha det bra.

2008-09-08 @ 16:52:38
Postat av: Sara

Mysigt :) och vad härligt bruna ni är :)

2009-03-01 @ 12:29:39
URL: http://sarahogbergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0