Tvättning, uppbunkring etc.

Hej! Idag har vi tvättat för andra dagen i rad. vi har numera delat upp tvätttillfällerna eftersom förra gången vi tvättade allt(!) innebar ett skräckdygn med all tvätt hängandes överallt. Så nu har vi alltså tvättat två dagar i rad. I går tvättade vi på vårt lite halvskabbiga laverie, som bara ligger ett par hundra meter från oss, men som vi idag dessutom märkte var väldigt dyrt. Då vi idag åkte till ett annat tvätteri som vi sett genom tram-fönstret som är jättefint och som dessutom visade sig vara billigare. John tränade tidigt idag och efteråt mötte Hanna upp med en tvättkorg och två baguetter så vi kunde fördriva tvätttiden med en lunch, väldigt gott. Nu kan vi använda våra kläder igen.
Idag har vi dessutom gjort en rejäl uppbunkring i frys och kyl så att vi knappt fick plats samt kollat in vår second-hand granne om det fanns några fynd. John hittade ett par stiliga skor som han ska ta sig en fundererae över. Förresten så har det blivit sommar här idag igen, vi svettades i shorts och t-shirt och klänning, underbart!


Vi slängde våra London-tygskor idag som verkligen gjort sitt. Men det är lugnt vi har båda ett par till som nu ska få slita ont!

sen gick vi till vår second-hand-affär till granne.

lite fräschare om man säger så

John är så duktig

Det är inte bara på IKEA man hittar svenskt, i vår affär också.

proppa kylskåp och torka tvätt

Kommentarer
Postat av: Alexandra

hejsan..

jag måste säga att er blogg är en av mina favoriter och att jag följer den noga.. Tycker ni är så duktiga.. Lycka till med studierna..!!



Alexandra

2008-10-15 @ 09:53:33
URL: http://alexandraesb.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0