hemma, tack vare post

john fick brev idag, han fyller år på söndag och fick därför kort från farmor Gunvor och brev, kort och present från faster Bodil, Lennart, Olle och Petter. Bodil hade dessutom skickat med en tidningsartikel från GT som handlade om en svensk tjej som hade öppnat café här i Montpellier. Vi har sett caféet innan och tänkt att det måste vara svenskt eftersom det heter Hemma och där finns en skylt där det står välkommen på, men har på något konstigt sätt aldrig fått för oss att gå in.

Men efter att vi hade läst tidningsartikeln bestämde vi oss för att det var där vi skulle spendera vår eftermiddag, kanelbullarna och drömmarna var slut men kaffet var gott och det var kul att prata lite svenska, dit går vi gärna fler gånger!  Nu blir det lite matlagning och sen en snabb film, John sticker nämligen längst upp i frankrike och kommer spendera samanlagt 30 timmar i buss denna helgen, så han kommer inte hem förrän på söndag förmiddag. Vad jag ska ha för mig får ni läsa imorgon.

äntligen lite sol






efter skolan köpte jag nya strumpbyxor, fina va?

en affär som verkar längtat lite extra efter jul

vi berättade för ägaren att vi läst om henne och kanelbullarna i GP, men hon hade själv inte läst det så hon bad oss komma förbi en dag med artikeln. Det var alltså inte bara vi som blev glada för brevet!


svenska tidningar

när vi kom ut var det mörkt

a tot!

Kommentarer
Postat av: Emmaria

Riktigt coola strumpbyxor!

Vill passa på att säga att jag gillar er blogg :) Hittade den genom Din Stil på feber.se

2008-11-08 @ 14:53:03
URL: http://emmaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0