torsdag

en riktig torsdag med tvätt och fiskpinnar på schemat, men den har inte varit dålig för det, utan vi har haft en riktigt trevlig dag.

vi gick förbi manpower på vägen till tvätteriet men det var bara för byggjobbare och tyvärr kan jag ju inte placera mig i den kategorin. Fick adresser på internet istället som jag ska kolla upp.

nu är allt tvättat och lägenheten är full av tvätt. Nu blir det sillamacka och sen direkt till träning. 


Kommentarer
Postat av: maria sandsjö

Hej John!

Hur har du det i höstmörkret? Jag fick höra utav Kerstin och Mats att du inte fått vårt brev jag skickat till dig innan du fyllde år. I samma brev hade jag skickat med om fiket som det stod om i Göteborgsposten som även Bodil hade tipsat dig om, fick Emma se.Vi ville allafall gratulera dig så mycket på högtidsdagen från oss alla i Berg. Vi har även hört att det går bra i hockeyen och att både du och Hannah gör framsteg i franskan.

Ha det nu bra och många sena grattiskramar från oss i Berg.

2008-11-27 @ 21:02:50
Postat av: John

Hej familjen maria, vi har förstått att posten här inte rikitgt fungerar som den ska, tyvärr inte första brevet som försvunnit! men tack så mycket för omtanken i alla fall! annars allt mycket bra med hockey och skola. Ha det så himla bra ni med å tack så mycket!

2008-11-29 @ 11:48:30
URL: http://hannaojohn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0