park,strand och tom ketchup

Tiisdagen spenderade vi parken, onsdagen spenderade vi på stranden och idag har vi varit i stan och fikat och jag har gjort mina läxor och john har skrivit vykort. Vi börjar förstå att vi inte är på semester nu längre men vi trivs bra nu om kommer trivas asbra efter måndag då vi äntligen får flytta in i en egen lägenhet nära stan och med eget kök och eget badrum, det ska bli så skönt så det är inte sant. Tills dess får vi stå ut med att mat blir snodd, att vi får torka vår disk med toapapper och att folk skriker utanför fönsteret mellan 20.00-03.00 och börjar igen 10.00 i fyra dagar till.


parken ligger precis där vi bor men det var förska gången i tisdags som vi utforskade den och vi blev fövånade över att den var så vacker

nästan som en regnskog






haha, dessa två tanter kom till stranden med två STORA solsängar ett parasol med ställning och en stor klubb-hammare så att parasolet verkligen skulle sitta i marken, vi var förvånade över att de lyckats bära med sig allt helt själva.

det blev pasta x 2 igår, först pasta  take away med pesto

sen hemmalagad bolognese (stavas det så?)

vår tomma ketchup flaska, det är verkligen äckligt

Är det något som vi glömt berätta om, något ni vill veta eller något vi ska fota så skriv i kommentarsfältet så ska vi se vad vi kan göra. Hoppas allt är bra med er alla, vi saknar er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0