090114


Oj vad trötta vi är i benen nu har praktiskt taget besökt alla hotell som finns i Montpellier under dagen och även vissa resauranger, men nu är CV:na slut så vi får ta och kopiera upp nya snart för vi har många restauranger kvar. På de flesta hotell tar de bara emot CV.et och säger att de inte har några lediga platser för tillfället men att de gärna behåller CV:et.

Men ett av de hotellen vi besökte sist kändes riktigt bra. Vi gick och letade efter ingången och sen frågade vi en dam som stod med en mekaniker utanför byggnaden och frågade henne, det var tydligen hon som var ägaren och hotellet öppnade inte förrän på måndag och sen frågade hon om vi var från Sverige och hur länge vi skulle stanna, också sa hon att hon skulle läsa igenom dem på söndag och sen sa hon byebye, så vi håller tummarna lite extra där.

Vi tog en dagens på subway (kalkon på onsdagar) och satt i solen och njöt, vilket är jätte härligt men när man reser sig är man iskall om ryggen, solen värmer en massa men i skuggan är det fortfarande kallt, så efter lunchen var vi helt genomfrusna när vi gick där ifrån. Så vi smet in i en fransk butik bara för att värma oss, och tur va det! För jag hittade till min förvåning värsta fyndet!

Nu ska vi kicka igång vår lilla minilördag, först ut är fläskfilé, med soltorkade tomater och bladspenat och pasta till det. Sen blir det miniglassar och till sist milka choklad med daim i. Gott!






de här tornen blir man lika förvånad över varje gång man ser dem, de är så enorma

en man (med världens största filmkamera, säkert från -93) kom förbi när vi tog det här kortet och erbjöd sig att ta ett ordentligt foto på oss tillsammans  

såhär blev det

gött

lite senare ikväll ska ni få se vad som ligger i påsen

här bakom hörnet låg hotellt dom var mest lovande. Ciao ciao!

Kommentarer
Postat av: C

Hej Hanna Och John!

Ni ser ut att ha de riktigt bra...kul!

Här är bara en liten hälsning från mig och en hälsning till Marianne...

Detta är adressen till min blogg. liacornelia.blogg.se så nu kan du även börja besöka mig i New York!



Kram Cornelia

2009-01-14 @ 18:50:12
URL: http://liacornelia.blogg.se/
Postat av: Malin

Vilken mysig och fin dag! Här är det molnigt, grått och disigt.. Inte kul.

2009-01-14 @ 19:26:12
URL: http://meyouandeveryoneweknow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0