is i magen

Haha vilken dag. Efter en heldag pa stan igar holl vi bada tummarna for att att det skulle bli kanonvader sa att vi bara kunde lagga oss pa playan och bara ligga still en hel dag. Och i morse nar vi vaknade sa mottes vi av det har nar vi rullade upp fonstret

perfekt tankte vi, sa vi tog pa oss bikini och badbyxor och gjorde en fin pasta sallad med parmaskinka och blandsallad. Vi hade last om en lagun som ska ligga vid Port Marianne men nar vi kom dit holl dom pa att bygga och det fanns inte en enda manniska som log vid dammen, sa vi stallde oss i en busskur dar valdigt manga med badklader, brassestolar och en man med mexikansk hatt stod och vantade. Bussen skulle bla annat till la grand motte som vi ocksa last om och som vi satt nar vi flog hit, det ar en massa vita hus, paminner lite om hur man tanker sig Miami, om det nu ar dar vi tror. Vi hoppade pa bussen, som inte var en vanlig stadsbuss sa vi fick betala 3.80 var. Sen vet varken jag eller John vad som hande, vi hoppade av bussen utan att fraga nagon om det var La Grand Motte eller se nagra konstiga vita hus. Vi hann precis andra oss nar busschafforen stangde dorrarna och korde ivag med alla utom 5 passagerare (3 tjejer som va strandkladda gick ocksa av, dom var anledningen till att vi fick for oss att vi skulle av. Sa vi gick ner pa stranden och sag pa de fina vita husen borta i fjarran och at var fina pastasallad. Sen blev vi lite irriterade for vi hade ju faktiskt betalt for hela vagen till La Grand Motte. Sa jag tranade in vad jag skulle saga till busschafforen nar bussen kom igen och vi gick upp for att vanta pa nasta buss och kanske fa aka med gratis pa var gamla biljett. Men bussen kom inte, den fanns inte ens med bland linjerna som skulle ga dar. Sa vi betamde oss for att ga dit men efter att en familj och en skolbuss full med ungdomar (tva kunde lite engelska, vi trodde bara det var de vuxna som inte kunde engelska men det ar tydligen ett helt folkslag) som nickat pa huvudet nar vi fragat hur langt det var till la grand motte och sagt det var alldeles for langt att ga sa vande vi och gick tillbaka, och nar vi kom dit sa tankte vi att vi likabra kunde ga till Persol, dar vi log i sondags   eftersom det inte kunde vara sa langt. 15.17 var vi pa Persols strand dar vi kunde ligga i 45 minuter innan vi va tvungna att aka bussen (den som ar gratis nu nar vi har tramkort)Om vi bara hade haft lite is i magen ch kanske fragat nagon brevid oss, det har vi i alla fall lart oss till nasta gang nu. 

dom har lagenheterna ligger precis nere vid tramen, tank om man hade haft en san

eller en har i Port Marianne

john ar redo for en dag pa stranden

och jag haller kameran i hogsta hugg

framme i "inte la grand motte"

tank a bo i ett sant hus, huset vid busken hade massa vita kuddar i det stora fonstet, det sag valdigt mysigt ut

hanna à la beach

john ater den goda pastasalladen

har skedde det stora misstaget, vi satt och vantade lange utan en buss i sikte

sen gick vi och hittade hus efter hus som var helt fantastiska, kolla in verandan

man far ga pa gatan for pa trottoaren prakerar dem bilarna

vi hittade en liten marknad pa var lilla promenad

dar jag hittade brillorna med stort B, som jag letat efter i ett halvar nu. 4 euro, helt okej

har  ar ert hotel mamma och pappa! Langtar tills vi ses i morgon!

sahar ser det ut fran sidan

det har var nar vi fikade i gar och vantade pa att COURS for utlanningar skulle oppna..

avenyn, stallet till hoger var det som vi trodde skulle bli vart favvostalle eftersom vi sett deras panini l'american och dregla och pratat om den ett helt dygn (vi at en panini med kyckling dar dagen innan som inte smakade ett skit och angrade att vi inte tog en l'american)

men nu acklas vi nar vi ser den har bilden, sa det blir nog en one and only for l'american

har handlar vi var mat

jag saknar min syster

och john saknar sin bror

I morgon kommer mamma och pappa, det ska bli valdigt kul. Nu ska vi fira min fodelsedag pa en mysig restaurang som vi hittat uppe i en grand. Ha det sa bra!

Kommentarer
Postat av: Mamma M

Nu är jag trött ska gå och lägga mig ska upp 03.45 för att åka ner till er. vilka underbara bilder. En karta hade nog inte varit fel. Ses imorgon Kram

2008-08-20 @ 22:35:18
Postat av: ida

o jag saknar dig! första dagen i skolan idag:) helt okej schema, o skolan ser helt fantastisk ut (nordens modernaste skola!!) älskar den , haha;) fikade med tjejerna i klassen i tre timmar efter skolan vi hade mycket att prata om:) roligt att träffa dem igen, blå himmel i ängelholm just nu! nu ska jag kolla på sista skivan av sex and the city hälsa alla! jag älskar dig! förresten de gröna shortsen med hög midja tog du med dem till montpellier?;O pusss!

2008-08-21 @ 16:19:56
Postat av: Markus

Skitkul att ni skriver och lägger upp bilder! Fortsätt med det. Bruna och snygga är ni!

2008-08-21 @ 16:22:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0