det gick bra!

Intervjun gick bra och jag är jätte nöjd. Hade säkert vissa gramatiska fel men jag pratade på och han förstod vad jag sa. Jag fick presentera mig sen pratade vi lite om mitt CV och sen ställde han frågor om vad jag som kund tyckte om butiken och sen fick jag lite situationer som jag fick berätta hur jag skulle hantera, sen berättade han om tjänsten, som skulle passa mig perfekt, sitta i kassan, 20 timmar i veckan fram till i mitten av mars.  

Så nu får vi se hur det går, de hade intervjuer både i går, idag och några i morgon, om man går vidare för en andra intervju så ringer dem på torsdag eller fredag och då ska man dit för att träffa lite fler ansvariga och blir man då utvald så tror jag man börjar redan på måndagen sen, så det är snabba puckar!

Det känns jättebra nu, jag har gjort vad jag kan och är riktigt nöjd över att intervjun gick så bra! Så får vi se om de hör av sig eller inte. Håll tummarna för mig!

John kom bort efter sin massage och satt och väntade när jag var klar så vi firade med en korv! (det blev den gråa)


Nu ska jag slänga på mig nått skönare och sen ska vi iväg och tvätta. Fast det är fint väder (äntligen!)så vi kanske stannar någonstans på vägen.

Tack förresten för att ni är så gulliga! Konstigt att det inte gick att kommentera förra inlägget, har hänt så en gång innan, får hoppas att det inte händer igen.


Kommentarer
Postat av: Stina

Håller tummarna för dig.

2009-02-04 @ 14:18:29
URL: http://byztina.blogg.se/
Postat av: Mia

Ah bra du gikk for den går, mer konservativ men fortsatt stilig! Hvor du har søkt jobb btw?

2009-02-04 @ 14:19:14
Postat av: ellen

hanna, vart har du köpt dina bruna klackskor? underbara!

2009-02-04 @ 15:34:40
URL: http://[email protected]
Postat av: Mitra

hej Hanna! brukar kika in här, försökte lämna ett inlägg om att du skulle ta den grå kavajen, men det gick inte½! :) men va bra att du tog den och va kul att höra att det gick bra! Tack för en jätte mysig och fin blogg och jag älskar dina outfits!

Kram Mitra

2009-02-04 @ 17:51:11
URL: http://awasteofair.blogg.se/
Postat av: Johanna

Håller alla tummar och tår!



Innan ni flyttade till Frankrike, hur lärde du dig så bra franska? Älskar språket, tycker dock att det är svårt. Behöver motivationen tillbaka!

Kram, Johanna.

2009-02-04 @ 18:49:13
URL: http://beetroot.blogg.se/
Postat av: sara

håller tummarna :)

2009-02-04 @ 20:41:25
URL: http://littlenova.blogg.se/
Postat av: Lis

Mycket fin! Jag hade anställt dig!

2009-02-04 @ 22:26:11
URL: http://lisvesita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0