Liveblogg söndag 22.15

I detta inlägg vill vi börja med att verkligen understryka hur roligt det är med alla kommentarer vi får! Jättekul att läsa från både väntade och oväntade håll. Så, tack!

Ytterliggare ett par dagar har gått och ytterliggare ett par saker har hänt. Dagarna är fortfarande varma och sköna men tyvärr är det väldigt kallt på morgonen så den riktiga värmen är borta. Men i veckan har ändå innehållit en stranddag, lite parkhäng, lite uteserveringshäng, en bortamatch(tyvärr bara 2-2 borta mot Avignon) och en klippning.

uteserveringshäng och lite franskastudernade

min nya frisyr


lite mer uteservingshäng


vi lever franskt. I fredags gick vi till en vinbar (en bar man bara kan dricka vin på) med Juliette och Mathieu. Vi lärde oss smaka på aromen som ni ser på bilden.

När jag var och spelade i Avignon var Hanna på stranden med vänner från skolan


flamingostranden

bra ben


På kvällen var Hanna på Eriks födelsedagskalas

Avignon är bara drygt en timme bort så jag mötte upp framåt kvällen

Hanna tog för ovanlighetens skull en crepe med nutella(!) Fast jag tog en med, men insåg dock att jag är otroligt trött på nutella.

Å nu för första gången i historien på denna blogg, lite livebloggande!

Såhär ser det ut där vi bloggar idag. Vanligtvis har vi inte våra egna datorer men idag har tagit med dom och lyxat till det med en rejäl uppbunkring med sötsaker av olika slag.

Det är därför Hanna tror att hon är på bio!

På återseende.

Kommentarer
Postat av: maria sandsjö

Hej på er!

Ni ser ju ut att må bra! Frisyren ser ju skaplig ut!

Typisk hockeyfrilla! Ni ser ju ut att ha det fortfarande var,mt och skönt medans här har regnet kommit och även kylan endel. Men det är ju som det ska vara så här års. I helgen som gick var jag och hälsa på nere i Varberg med mormor. Vi tog tåget och shoppade sen loss i Varberg. På söndagen hann vi med ett besök på kallbadhuset och ett dopp i havet. Härligt som vanligt.I helgen som kommer blir det ett besök hos Ulla för det är hennes födelsedag. Det är roligt att höra att du har fått en plats i laget och att franskan börjar ta form. För Hanna går det också bra har vi hört. Kul.

Alla hälsar från Berg och ha det bra! Kramar genom Maria

2008-09-30 @ 21:45:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0