seventh heaven

Vi alskar var nya lagenhet, den ar verkligen jatte fin. Vi skrev pa kontrakt och flyttade alla vara saker i tisdags, i varldens minsta bil som vi fick lana av en i Johns lag, vi trodde vi skulle fa kora tva eller tre omgangar men vi lyckades propa in allt pa en enda gang, det var dock inte mycket utrymme kvar till oss men det gick bra. Vi var helt speedade, det var sa spannande at kora bil men lite laskigt ocksa for alla kor verkligen som darar vi tankte tuta nagra ganger men vi vagade inte,haha. Vi hade lite tur nar vi korde dit for vi hade ritat upp en vag pa en karta som vi kunde ta for det ar valdigt manga enkelriktade vagar har och man maste kora runt om staden och vi har ju bara gatt eller akt tram sa det var valdigt spannande. Nar vi hittat fram hade vi extrem tur da en bil precis lamnade sin parkeringsplats och vi fick en precis utanfor var port, sen borjade vi packa in i omgangar. Nar alla vaskor och pasar var inne tog vi tillfallet i akt eftersom vi hade fatt lanat bilen till halv sju ocksa akte vi och storhandlade.

Pa tisdags kvallen var vi pa Estival (trodde det var sista i fredags men det var en i tisdags med) jag gick dit med Sofia och Erik och hela deras ressidens eftersom John hade valdigt sen traning (22.00 - 23.00) och sen kom John ocksa gick vi till Australian Pub tillsammans. Vi kunde GA hem nar vi ville och slapp passa sista tramen 1.27 vilket var valdigt skont och kom darfor inte hem forran vid tre. Vi sov gott men alldeles for fa timmar eftersom vi skulle hinna till skolan vid 9.00 efter skolan gick vi hem och sovmiddag och sen bar det av till IKEA for att kopa lite smasaker, lagenhet ar ju moblerad, och med helt splitternya saker dessutom men vi fick komplettera med lite men det var bara vùldigt kul! Vi at korv och sen at vi kottbullar och det var valdigt gott!

fullpackad bil

varldens minsta bil

gatan dar vi bor

sahar ser trappuppgangen ut

vi bor precis vid porten

sahar ser entrèn ut,

och har ar koket, eller allt ar ju i ett rum men "kokshornan" i alla fall

storhandling pa var nya affar som ligger 200 meter fran oss, Intermarchè heter den!

Erik, Sofia och Carlos pa estival

Tove

jag tog en cosmo pa australian (bilderna ar ratt kassa men glomde kamera sa fick ta mobilen istallet)

igar blev det alltsa IKEA vi handlade; spegel, diskstall, diskstall for bestick, kurka, vaxt, matta, dorrmatta, sophink, grytunderlagg, tabletter, 4 knivar i ett knivstall (2,9 euro!), varmeljus, 4 ljuskoppar, 3 sma ramar, hushallspappershallare, senap, sill och gifflar och kanske nagot mer som jag glomt bort. Det hela landade pa 45 euro, IKEA ar bra.

vi at en korv

och sen at vi kottbullar

igar tog vi tag och stadade och packade upp, hann dock bara med koket och badrummet sa vi fortsatter med entrén/hallen/sovrummet/vardagsrummet/datarummet/walk-in-closheten idag=) vi lagger upp bilder nar vi ar klara och lagenheten ar i sitt esse.

vi firade med en sillamacka och den var riktigt god!

Kommentarer
Postat av: Mamma Marianne

Vi önskar en bild på Johns efterlängtade badrumsskåp. Vad fint det blir ser underbart ut. Ni har glömt fotta mäklaren. puss och kram

2008-09-04 @ 15:55:44
Postat av: ida

wooww! skit snyggt:D nu kan jag knappt bärga mig tills jag ska dit! nu måste jag sova skit trött;) älskar er! pussss<3

2008-09-04 @ 23:53:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0