Färdigstädat

Det finns en nackdel med vår fina lägenhet, dörren är inte riktigt tät så det kommer in både kall luft och skit från glipan där nere. Skitet är det som just nu är det största problemet. Vi sopar lägenheten minst 2 gånger om dagen och torkar golvet varannan dag, det låter kanske som vi förvandlats till städfreak men vi måste annars är vi helt dammiga och skitiga under fötterna. hahha vi ska se om vi kan tillverka en list eller något för så som det är nu så hinner aldrig moppen torka =) Så just nu sitter jag uppe i sängen och väntar på att golvet ska torka, John kommer snart hem och då ska vi laga mat, idag blir det pasta med pastasås, alla ni som tror det är det vi äter varje dag har fel. Vi är faktiskt förvånade själva över alla olika maträtter vi har lyckats komponera i detta köket har vi bla lagat lax med katrin och ninas örtsås, kyckling sötsursås och ris, faarmors kycklinggryta, biff med klyftpotatis och Kerstins tatziki, tacos och mammas stekta potatis, stekta ägg och stekta korv och mycket mera, duktigt va? Men kanske är det för att vi njuter av detta köket, det gamla ville man ju inte ens vara i så där blev det alltid pasta.

Och som vi skrev innan har vi fått internet, vi sa knappt ett ord till varandra under hela eftermiddagen, båda två satt bara och stirrade in i skärmarna så när vi var tvungna att slita oss när det var dags för träning kändes det som vi hade fått fyrkantiga ögon. Träningen var därför extra välbehövlig idag. Det har jag nog inte berättat förresten, jag och Sofia har börjat träna på Croco gym (dom har ett blinkande krokodilhuvud som blinkar) damernas omklädningsrum ligger vägg i vägg med vår lägenhet så jag har rätt nära dit. Idag var det body sculp och abdo, lite armar, mage, rygg och baklår. Sen var vi uppe och sprang, så nu sitter jag här nyduschad och trött.

innan träningen, ser ni våra fina kuddar och vår nya planch

igår hade vi bjudit hem Juliette och Mathieu på tacos och sangria, det var en väldigt trevlig kväll

dom hade med sig desserten, 12 olika små franska bakelser, som alladin på julafton tyckte John
som ni ser ser John lite liten ut på bilden, vi fick nämligen sitta på våra nya (rätt små jämfört med bordet) stolar. Efter vi hade bjudit hem Matheiu och Juliette kom vi nämligen på att vi bara hade två stolar så det fick bli ännu en tur till IKEA

vi tittade på drömkök och jag fotade fast John inte ville

vi hade så många upprörda läsare efter vårt vagnsnattande så denna gången hittade vi en annan lösning, vi tog med våra cyklar och hängde stolen över axeln, vi tog dom billigaste för 4,5 euro, som vanligt =), fast vi hade lite svårt med namnet IKEA satt på dem, Jeff, det låter så läspigt.



vi återkommer i morgon, nu är det matdags!


Kommentarer
Postat av: Din stil

Kan du maila mig bilden till Din Stil tävlingen?

[email protected]

2008-10-03 @ 11:17:02
URL: http://dinstil.feber.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0