höst

idag har det blivit höst här. visst har det varit lite kylslaget och grått här innan men nu har löven bytt färg och börjat falla till marken. himlarns vad fint det är. när det blir sol ska jag gå en riktig höst promenad men tvärr regnar det idag med, inte lika mycket som igår dock.

Idag har vi varit i Beaux Arts som är ett konstområde här i montpellier där vi inte varit innan. Där fanns lägenheter i alla färger, konstuniversitet och en appelstore(!). Vi fattar inte riktigt varför den låg inne på en konstig bakgata, rätt långt från centrum, hmm.

Nu har vi ätit lite lunch och ska snart handla inför dagens lördagskväll! Vi ska nog satsa på kött, bearnaise sås och stekta potatis. men innan helgen börjar ska jag tvätta lite förhand och John ska fixa sin cykel. Hans lås blev ju som sagt brutalt förstört och har fungerat dåligt sedan dess, idag strejkade det helt och vägrade öppna sig så cykeln står fortfarande nere i stan. Men vi vet vad vi ska göra, vi ska köpa en tång och ett nytt lås nu när vi handlar och sen ska John gå och slutföra jobbet som någon annan påbörjat, nämligen stjäla sin egen cykel. Sen får han gå med den till cykelhandlaren eftersom båda bromsarna pajat. Han gillar inte den så mycket just nu.

hemskt fina fäger på löven

trevlig musik på tramen

dagens klädsel

här är den

det var fint i beaux arts

silvriga statyer

john doppade fötterna


p.s. grattis ida!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0